Politică de confidențialitate

Ultima modificare: 19.04.2019

SC ATU TECH SRL (Atu Tech) a creat aplicația Atu Tech ca aplicație gratuită. Acest serviciu este oferit de Atu Tech ca atare.

Această pagină informează utilizatorii în legătura cu politicile de colectare, utlizare si divulgare a informațiilor cu caracter personal are utilizatorilor.

Folosirea serviciului nostru implică acceptul dumneavoastră cu privire la această politică. Datele personale colectate vor fi folosite la îmbunătățirea serviciului și la crearea unei experiențe personalizate pentru fiecare utilziator. Atutech nu va folosi și nu va divulga informații în niciun alt fel decât cele descrise în această politică.

Informații pe care noi le colectam și folosim

Pentru o mai bună experiență în timpul folosirii serviciului nostru, s-ar putea ca unele date personale să fie necesare. Acestea pot include numele complet, adresa de email, numărul de telefon. Informațiile cerute vor fi colectate de către Atutech și vor fi folosite conform acestei politici.

Aplicația folosește servicii de la terți care vor colecta datele dumneavoastră personale în vederea identificării dumneavoastră.

Link-uri către politicile de confidențialitate ale terților:

  • Google Play Services
  • Firebase Analytics

Log-uri

Fiecare utilizare a serviciului nostru implică colectarea unor date în cazul în care aplicație întâmpină anumite erori, în scopul identificării eventualelor probleme de compatibilitate între serviciul nostru și diverse dispozitive. Aceste date pot include informații referitoare la adresa IP, numele dispozitivului, sistemul de operare și versiunea sistemului de operare, configuratia aplicației, data și ora, și alte statistici.

Cooki-uri

Cookie-urile sunt fișiere cu mici cantități de date care sunt în mod obișnuit utlizate ca identificatori anonimi. Aceste sunt trimise de către website către browser si sunt stocate în memoria internă a dispozitivului.

Aplicația poate folose servicii de la terți care la rândul lor pot folosi astfel de cookie-uri pentru a colecta diverse informații în scopul îmbunătățirii serviciului.

Atutech își rezervă dreptul de a angaja terți în scopul următoarelor servicii:

  • Pentru a facilitata folosirea serviciului nostru
  • Pentru a presta servicii în numele nostru
  • Pentru a oferi asistență în analizarea modului în care serviciul nostru este folosit

Acești terți enumerați mai sus vor avea acces la informații cu caracter personal în scopul prestării unor servicii în numele nostru. Totuși aceștia au obligativitatea de a nu folosi informațiile în alt scop și de a nu divulga aceste informații.

Securitate

Atutech pune preț pe decizia dumneavoastră de a ne încredința cu datele dumneavoastră cu caracter personale, și se angajează sa folosească metode de stocare și transmitere a datelor conform ultimelor cerințe. Totuși, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet nu este 100% sigură și nicio metodă de stocare a datelor nu este 100% sigură.

Link-uri către alte site-uri

Acest servicu poate conține link-uri către alte site-uri. Dacă accesați aceste link-uri veți fi redirecționat către site-urile respective. Țineți cont de faptul că aceste site-uri nu sunt operate de Atutech și vă sfătuim să consultați politicile de confidențialitate ale site-urilor respective. Atutech nu își asumă conținutul și politica de confidențialitate ale acestor site-uri.

Confidențialitatea copiilor

Acest serviciu nu este adresat persoanelor sub 13 ani. Atutech nu colectează în mod conștient date cu caracter personal ale persoanelor sub 13 ani. În cazul în care Atutech află că o persoană sub 13 ani ne-a încredințat cu datele sale cu caracter personal, va șterge imediat datele respective de pe server. Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți constient de faptul că un copil ne-a oferit informații cu caracter personal, vă rugăm să ne conectați pentru a șterge aceste date.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Există posibilitatea ca politica de confidențialitate a Atutech să fie actualizată la diferite intervale de timp. Este recomandat să consultați periodic această pagină în vederea informării cu privire la ultimele modificări. Orice modificare a politicii de confidențialitate va fi postată aici. Modificările vor intra în vigoare odată cu postarea lor pe această pagină.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii referitoare la politica noastră de confidențialitate vă rugăm sa ne contactați.